Els nostres serveis, la teva tranquilitat

Servei LOPD

En el desenvolupament de la nostra activitat empresarial hem de complir amb tot un seguit de requisits. Tant si som una pime o un autònom, estem obligats a complir amb la coneguda LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades) quan obtinguem dades de caràcter personal, és a dir, que identifiquin una persona física.

D'una manera còmoda i eficaç a través d'Ottesa Assessors i amb la col·laboració experta de 2care podrà complir i estar al dia amb tots les obligacions derivades del compliment de la LOPD, independentment que la seva empresa utilitzi dades de caràcter personal d'un nivell bàsic, mitjà o alt.

Nivell bàsic

Dades identificatives, com el NIF, NIE número de la Seguretat Social, nom, cognoms, adreça, telèfon, signatura, imatge, correu electrònic, nom d'usuari, número de targeta, matrícula, etc...

Nivell mitjà

Dades relacionades amb infraccions de caràcter administratiu o penal, solvència o crèdit, dades tributàries o de la Seguretat Social, dades de prestació serveis financers, i altres que facin una referència a la personalitat o comportament de les persones, com gustos, costums, aficions etc...

Nivell alt

Dades vinculades amb l'origen racial, religió, creences, ideologia, orientació sexual, violència de gènere o salut.

En cas d'incompliment d'aquesta llei, poden aplicar importants sancions econòmiques. L'import anirà en funció del nivell de dades afectades, que poden anar des dels 900€ fins als 600.000€.

Els nostres serveis base

El primer i bàsic, és l'inscripció de fitxers en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Elaboració del document de seguretat obligatori dins del seu negoci.

Redacció de les clàusules en contractes que donen accés a dades per part de tercers.

Si la seva empresa disposa d'un servei de vídeo vigilància, li tramitarem la documentació requerida i li facilitarem el material informatiu d'obligada exhibició.

SERVEIS PRINCIPALS

Laboral

Fiscal

Gestoria

Juridic

OTTESA ASSESSORS

Av. Prat de la Riba, 19 - Altell

Tel: 973 24 06 00

Fax: 973 23 90 36

email: ottesa@ottesa.com

LOCALITZACIÓ