Els nostres serveis, la teva tranquilitat

Servei de formació i gestió de recursos humans

L'accés a la formació i als recursos necessaris per dur-la a terme, està establert per llei com un dret dels treballadors de les nostres empreses i un requisit que hem de complir.

A Ottesa Assessors entenem aquest deure com una oportunitat pel desenvolupament i creixement de les empreses a tots els nivells, l'autoestima dels seus treballadors i el compromís amb el projecte. D'acord amb aquesta màxima, de manera directa o amb la col·laboració de diferents experts externs, hem desenvolupat cursos de totes les modalitats formatives perquè es pugui optar per la més escaient.

Una de les darreres incorporacions dins el nostre catàleg formatiu, són les accions de coatxing empresarial, impartides, entre altres professionals, per la pròpia directora d'Ottesa Assessors, Vanesa Vàzquez.

A les nostres instal·lacions disposem, si ho necessita, d'una sala específica per a la realització d'activitats formatives.

Ens marquem com a màxima el foment de l'humanisme i la qualitat de vida dels nostres treballadors. El principal i més valuós actiu d'Ottesa Assessors és el nostre capital humà

SERVEIS PRINCIPALS

Laboral

Fiscal

Gestoria

Juridic

OTTESA ASSESSORS

Av. Prat de la Riba, 19 - Altell

Tel: 973 24 06 00

Fax: 973 23 90 36

email: ottesa@ottesa.com

LOCALITZACIÓ