Els nostres serveis, la teva tranquilitat

Servei de comunicació corporativa

Un dels factors claus per a l'èxit de les nostres empreses és comptar amb una correcta i adequada política de comunicació, un vehicle a través del qual es pot aconseguir que les nostres empreses, els seus productes i serveis, siguin més visibles, notoris i competitius. Creiem en el poder de la comunicació i les relacions públiques i en la seva capacitat per atreure i guanyar-se el favor i l'atenció dels consumidors, de la societat i de les institucions. D'una manera eloqüent, sense pressions i aconseguint un alt grau de receptivitat i empatia.

Perquè pugui assolir aquests objectius a Ottesa Assessors tenim la col·laboració de Z! Comunicación & Eventos, una agència de comunicació que posa a la seva disposició els seus coneixements, experiència, talent i mitjans per aconseguir que la seva empresa comuniqui, d'una manera convincent i eficaç, tot allò que és capaç d'oferir.

L'elaboració de plans i estratègies de comunicació i relacions públiques, la relació amb els mitjans de comunicació, el disseny i implantació de la seva imatge corporativa i institucional, la gestió publicitària o l'organització d'esdeveniments són alguns dels treballs podrà realitzar amb la col·laboració de Z! Comunicación & Eventos.

Comuniqui, expliqueu qui és, què fa... Nosaltres l'ajudarem i l'assessorarem en aquest procés. No esperi que algú digui el que no fa.

SERVEIS PRINCIPALS

Laboral

Fiscal

Gestoria

Juridic

OTTESA ASSESSORS

Av. Prat de la Riba, 19 - Altell

Tel: 973 24 06 00

Fax: 973 23 90 36

email: ottesa@ottesa.com

LOCALITZACIÓ