Els nostres serveis, la teva tranquilitat

Servei de coaching organitzacional

En el dia a dia de les nostres empreses hem de superar un gran nombre de dificultats, prendre decisions, motivar, empatitzar amb els nostres clients, gestionar el "no", sortir de la rutina o fer de l'esforç una virtut interioritzada per part de tots els que formen part del nostre equip. Moltes raons per introduir nous mecanismes d'ajuda, com el coaching organitzacional, per complir amb èxit aquestes premisses.

El coaching és, d'una manera molt resumida, l'art d'assistir, formar i ajudar a les persones perquè aconsegueixin els seus objectius, superant les seves pròpies limitacions i potenciant les seves fortaleses. El coach és la persona, el professional que col·labora amb el seu client i l'ajuda a identificar la seva situació actual i visualitzar el lloc on li agradaria arribar, establint entre tots dos els objectius, reptes i el pla d'acció per aconseguir-ho.

A través del nostre servei de coaching, volem ajudar a transformar la seva empresa i les persones que en formen part, facilitant els procés de reflexió i la presa de decisions.

Som proactius. Assessorem, acompanyem i escoltem als nostres clients

SERVEIS PRINCIPALS

Laboral

Fiscal

Gestoria

Juridic

OTTESA ASSESSORS

Av. Prat de la Riba, 19 - Altell

Tel: 973 24 06 00

Fax: 973 23 90 36

email: ottesa@ottesa.com

LOCALITZACIÓ