A Ottesa tenim les respostes

Vull iniciar la meva activitat laboral com a autònom

Formalitzar una alta d'autònom davant Hisenda i la Seguretat Social és un tràmit que pot realitzar-se en qualsevol administració pública d'un dia per l'altre. No obstant això, és un procés que requereix la inversió d'un temps i uns coneixements previs que, de vegades, no disposem. Per començar amb bon peu i sense errors, el més oportú és delegar aquestes gestions en una assessoria especialitzada, que s'encarregui, d'una manera ràpida i eficaç, de realitzar els tràmits necessaris, alguns d'ells veritablement confusos.

En bona mesura, el primer èxit d'un projecte empresarial no vindrà de les primeres vendes o serveis prestats. El primer gran encert tindrà el seu origen en haver escollit bé la seva forma jurídica, haver capitalitzat, si s'escau, l'atur, en beneficiar-se d'alguna subvenció, en comptar amb un bon pla de viabilitat... i la cosa continua. Fer-ho sol, resulta complicat. A vegades la manca de temps, d'experiència o del coneixement específic són limitacions difícils de superar. Per aquest i altres motius, és el moment de prendre decisions, és l'hora de comptar amb una assessoria de contrastada trajectòria com Ottesa Assessors.

Si estàs decidit a fer el pas d'iniciar una activitat per compte propi, és que ets una persona emprenedora i amb les idees clares. No obstant això, abans d'iniciar la teva activitat permet-nos que et donem un consell que t'estalviarà temps, diners i futurs problemes: posa't en contacte i confia en una assessoria especialitzada per obtenir un correcte consell i orientació professional.

A Ottesa Assessors et guiarem i t'orientarem en els teus començaments i t'acompanyarem, t'assessorarem i t'ajudarem en la teva gestió empresarial futura.

 

No sé quina forma jurídica escollir

No et preocupis, aquesta és una de les preguntes més comuns a l'hora d'arrencar un projecte empresarial. Per escollir-la, cal tenir en consideració tot un seguit de factors que sense un assessorament expert, se't poden escapar. Així que el millor és que ens expliquis les teves idees perquè els nostres professionals puguin valorar el teu projecte i ajudar-te a determinar la forma jurídica més adequada per al teu projecte empresarial.

A Ottesa Assessors som plenament conscients de tot el que comporta constituir una empresa, la complexitat i dedicació que suposa, el valor del temps, les urgències econòmiques inicials... Per això, t'oferim un servei integral i multidisciplinar. Nosaltres ens encarregarem de tots els tràmits i gestions derivats de l'alta de l'empresa, la gestió d'impostos i de totes les qüestions administratives o legals. Serem els teus guies i companys de viatge en tot el procés.

 

Ja he començat la meva activitat i ara què?

Un cop constituïdes, les empreses han de complir amb tot un seguit d'obligacions fiscals, laborals, comptables, etc... A Ottesa Assessors t'oferim un assessorament i servei especialitzat en totes aquestes àrees per facilitar el dia a dia del teu negoci.

Centralitza la gestió del teu negoci, busca la major eficàcia i comoditat en les gestions que facis, no deixis res a l'atzar i treballa amb la confiança que un equip d'experts professionals vetllarà per la correcta evolució de la teva empresa.

A Ottesa Assessors posem al teu servei un complet equip de professionals específicament formats per donar una resposta eficaç en àrees tan diverses com el servei laboral, fiscal, jurídic, comptable, gestoria, riscos laborals, LOPD, comunicació corporativa, coatxing empresarial, etc...

 

No vull sorpreses en les meves factures

Una de les característiques d'Ottesa Assessors és la seva capacitat d'empatitzar amb el client. Per això apostem per la prestació del nostre servei d'una manera eficient i econòmicament sostenible.

Un dels nostres fets diferencials és posar a disposició dels nostres clients un sistema de quotes mensuals, les denominades "tarifes planes", que et permetran pressupostar i gestionar, amb transparència i sense sorpreses, el cost real de la prestació dels nostres serveis.

 

Sóc un emprenedor i vull crear la meva pròpia empresa

En l'actual context socio econòmic, no totes les bones idees arriben a ser bons negocis. Per això, de manera prèvia a la creació d'una empresa cal tenir en compte moltes consideracions i valorar totes les alternatives possibles, un treball de vegades complicat si no comptem amb el consell i assessorament extern.

A Ottesa Assessors, volem ser el teu "soci col·laborador", ajudar-te en la presa de decisions i guiar-te amb pas ferm en aquests primers passos. L'equip de professionals d'Ottesa t'acompanyarà en la gestió de tot el procés, des de la idea inicial, fins al pla de viabilitat, la gestió comptable, legal i fiscal.

 

Què necessito per muntar la meva empresa?

Abans de crear una empresa, cal valorar si la idea de negoci és viable, els recursos necessaris i si hi ha rendibilitat. Tenir idees i visió de negoci és important, però no sempre és fàcil saber quins són els millors passos a seguir per crear una empresa d'èxit, conèixer els diferents aspectes que faran de la idea un negoci rendible i com fer-ho real.

L'inici és el moment més complicat ja que cal ordenar totes les idees, elaborar un pla de viabilitat i fer front a tots els requisits legals i burocràtics. Si vols, a través del nostre servei de gestoria per a empreses, t'acompanyem en aquest procés. Deixa'ns ajudar-te!

A més, ajustarem els nostres serveis especialitzats de gestoria per a emprenedors amb tarifes adients a les necessitats de cada projecte.

 

Començar amb bon peu

Tens una gran idea? Has identificat una oportunitat de negoci i vols posar-la en marxa però desconeixes com funcionen les gestions i els tràmits del terreny empresarial?

Explica'ns la teva idea i t'ajudarem a posar-la en marxa de la manera més ràpida, eficaç i amb el menor cost possible. En constituir una empresa és imprescindible seguir tot un seguit de passos que determinaran, d'una manera decisiva, la seva gestió futura. A Ottesa Assessors, en coherència amb la nostra decidida vocació de servei al client, et guiarem en tot moment per solucionar tots els inconvenients i necessitats que puguin anar sorgint pel camí.

 

Sóc un particular, en què em podeu ser útil?

En el nostre dia a dia, se succeeixen les ocasions en les quals, comptar amb una assessoria multidisciplinar i professional com Ottesa Assessors, pot suposar la diferència entre l'èxit o l'errada, el perdre temps i diners o l'estalvi.

En una assessoria com Ottesa podem ajudar-te a realitzar gestions de caràcter familiar, algunes d'elles molt comuns, com la tramitació i sol·licitud de certificats, DNI, passaports, testaments...

T'ha tocat alguna vegada patir les interminables cues de Trànsit per fer qualsevol gestió? Amb nosaltres t'evitaràs perdre un temps preciós i les errades a l'hora de tramitar el permís de conduir, transferències de vehicles, duplicats o baixes.

Potser fas treballs de neteja en alguna llar, acompanyes a alguna persona gran, fas classes de repàs? Pensa en el teu futur, evita problemes i posa't en contacte amb nosaltres perquè realitzem tots els tràmits necessaris i obligatoris davant la Seguretat Social o Hisenda.

Arriba l'hora de la Declaració de la Renda, l'esborrany que et presenta l'Agència Tributària et genera dubtes o vols presentar la teva pròpia proposta. Fer-ho amb la col·laboració d'un expert fiscal serà una petita inversió que segurament es traduirà en un important estalvi.

La llista de serveis és llarga. La millor manera de conèixer el nostre producte és trucar-nos: en Cinto, en Joan Carles, la Sandra, la Vanesa, la Maribel... estaran encantats d'atendre la vostra trucada, de rebre't, de donar respostes a les teves consultes i proposar-te la millor solució.

 

SERVEIS PRINCIPALS

Laboral

Fiscal

Gestoria

Juridic

OTTESA ASSESSORS

Av. Prat de la Riba, 19 - Altell

Tel: 973 24 06 00

Fax: 973 23 90 36

email: ottesa@ottesa.com

LOCALITZACIÓ