Servei multidisciplinar i integral amb determinació, eficàcia i proximitat

Misió

El nostre principal objectiu com a empresa és facilitar d'una manera ràpida, propera, eficaç i econòmica un servei multidisciplinari i integral que doni respostes a totes les necessitats que els nostres clients, ja siguin particulars, professionals, autònoms o empreses, puguin tenir en el desenvolupament de la seva activitat vinculades amb l'àrea laboral, fiscal, comptable, gestoria, gestió de recursos humans, assegurances, etc...

El nostre principal actiu són les persones que componen la nostra plantilla. Una de les màximes d'Ottesa, abans de prestar els nostres serveis, és parlar i escoltar als nostres clients per valorar d'una manera real la millor solució per a les seves necessitats.

Busquem la satisfacció dels nostres clients mitjançant la qualitat i el rigor en el servei, però sense perdre de vista la importància del tracte personal i humà en cada acció, assignant sempre al professional més idoni per a cada treball encomanat.

Visió

Treballem amb determinació per ser considerats l'empresa de referència del sector a Lleida per la nostra capacitat de donar resposta a les necessitats dels nostres clients i pel nostre tracte humà i compromès.

Tractem de destacar pel nostre esperit innovador i per oferir un servei professional de qualitat i econòmicament sostenible.

 

SERVEIS PRINCIPALS

Laboral

Fiscal

Gestoria

Juridic

OTTESA ASSESSORS

Av. Prat de la Riba, 19 - Altell

Tel: 973 24 06 00

Fax: 973 23 90 36

email: ottesa@ottesa.com

LOCALITZACIÓ