Rigor, agilitat, proximitat i preus competitius

Què fem?

A Ottesa Assessors li oferim un servei d'assessorament multidisciplinar i integral, des de l'inici de la seva activitat empresarial (empresa, professional o autònom) i durant tota la vida de la mateixa.

El nostre objectiu és facilitar-li un servei personalitzat, eficaç, des de la proximitat, capaç de contribuir a l'èxit de la seva empresa i solucionar o estalviar-li problemes per tal que pugui dedicar tot el seu esforç al millor desenvolupament de la seva activitat empresarial.

Com?

Amb rigor, agilitat i des de la proximitat a Ottesa Assessors (organització i tramitació tècnica de l'empresa), oferim solucions eficaces i eficients als nostres clients. Ens adaptem a les particularitats de cada empresa, de cada persona que requereix els nostres serveis. Un dels fets diferencials que ens caracteritza és el nostre sistema de quotes mensuals, de manera que els nostres clients poden planificar, amb antelació i sense sorpreses, el cost que suposarà per a la seva empresa la prestació dels nostres serveis.

Sabem que una correcta gestió laboral i fiscal és decisiva per al correcte funcionament de les empreses. Per això, ens esforcem perquè la prestació dels nostres serveis no suposi una càrrega, sinó una inversió necessària i positiva. Atès l'actual context socioeconòmic, també busquem la solidaritat i complicitat amb les empreses en els moments més complicats, establint, si cal les facilitats de pagament que siguin necessàries.

A Ottesa ens devem als nostres clients. Per aquesta raó, encara que això suposi per al nostre equip de treball un esforç complementari, fomentem la proximitat en el tracte, el contacte i relació directa amb cadascun dels responsables de cada àrea.

On?

El nostre principal àmbit d'actuació es troba a les comarques de Lleida. No obstant això, tenim l'equip humà i la tecnologia necessària per a prestar els nostres serveis en el conjunt de l'Estat.

Amb l'objectiu de facilitar als nostres clients la millor i més còmoda prestació del servei i fomentar la personalització de cada gestió, a Ottesa posem al seu servei diferents delegacions i col·laboradors directes en diverses poblacions de les comarques de Lleida, com Sort, La Seu d'Urgell o Almacelles.

Perquè Otessa?

Més de 50 anys d'experiència contrastada.

Professionals altament qualificats.

Tracte personalitzat. Cada client és únic en si mateix.

Empatia. Sempre tractem de posar-nos al lloc del client.

Economia. La nostra experiència i volum de clients ens permet ajustar els nostres costos de gestió per poder oferir preus molt competitius amb el màxim nivell d'eficàcia i qualitat.

Tarifes planes. Perquè pugui pressupostar, sense sorpreses i amb transparència, els costos anuals bàsics derivats de la nostra gestió.

Flexibilitat. Si la seva empresa es troba en un moment de dificultat financera, buscarem solucions viables per seguir prestant-li el servei amb regularitat.

Accessibilitat. Tot l'equip humà d'Ottesa és a la seva disposició, començant pels seus caps de departament.

Atenció immediata.

Col·laborador qualificat en la construcció de les seves estratègies fiscals, laborals i comptables.

Innovadors.

Compromesos professionalment i humanament amb els nostres clients.

Productes i serveis de valor afegit. Servei de coatxing, agència de comunicació corporativa, etc...

SERVEIS PRINCIPALS

Laboral

Fiscal

Gestoria

Juridic

OTTESA ASSESSORS

Av. Prat de la Riba, 19 - Altell

Tel: 973 24 06 00

Fax: 973 23 90 36

email: ottesa@ottesa.com

LOCALITZACIÓ