Ottesa Assessors

Ottesa Assessors és el resultat de més de 50 anys d'experiència, de treball i compromís dedicats a la prestació de serveis d'assessoria laboral, fiscal, gestoria... per a l'empresa, l'autònom i el particular.

La nostra història arrenca en els anys 60 de la mà d'Antonio Vázquez Maceira, qui, després de diversos anys al capdavant de la delegació a Lleida d'una de les empreses més grans del sector, decideix posar tots els seus coneixements i esforç en la creació d'un nou projecte empresarial, que neix amb la voluntat d'aportar sempre alguna cosa més als seus clients, la seva veritable raó de ser.

Des de la seva creació, Ottesa s'ha caracteritzat per comptar amb un equip humà altament qualificat i compromès amb el projecte i pel seu caràcter innovador, flexibilitat i capacitat per oferir nous productes i serveis adaptats a les necessitats dels nostres clients. Cinquanta anys d'història, que comencen en unes modestes instal·lacions situades a la plaça Sant Joan, fins a traslladar, fa 35 anys, a les nostres actuals oficines de Prat de la Riba.

La implantació de l'IVA l'any 1986 marca un punt d'inflexió per a Ottesa. A partir d'aquest moment, apostem per reforçar les nostres àrees de treball tradicionals (laboral i gestoría) per oferir un servei integral i multidisciplinar que ens porta a incorporar, de manera progressiva, un ventall de productes i serveis capaç de donar solucions i respostes eficaces en l'àmbit laboral, fiscal, comptable, jurídic, gestoria, etc...

Comptem amb un complet i especialitzat equip de professionals que oscil·la, en funció de les necessitats del mercat, entre les 15 i 20 persones, gràcies a les quals facilitem un servei directe a prop de 1.000 empreses de diferents àmbits de treball, volum de facturació o quantitat de treballadors: des de particulars, autònoms, petites i mitjanes empreses a grans empreses amb plantilles que superen els 1.000 treballadors.

SERVEIS PRINCIPALS

Laboral

Fiscal

Gestoria

Juridic

OTTESA ASSESSORS

Av. Prat de la Riba, 19 - Altell

Tel: 973 24 06 00

Fax: 973 23 90 36

email: ottesa@ottesa.com

LOCALITZACIÓ