En marxa una nova campanya de la renda fins al 2 de juliol

Avui s'inicia el termini de presentació de les declaracions de renda i patrimoni 2017 a través d'internet, aplicació mòbil o per telèfon i s'estendrà fins al 2 de juliol.

Aquesta nova campanya de renda es presenta amb grans novetats de caràcter tecnològic especialment per la incorporació de l'aplicació mòbil, una eina que permetrà als usuaris rebre notificacions de l'Agència Tributària, descarregar el seu esborrany i fins i tot confirmar-lo si no necessiten introduir modificacions. Per altra banda, avui també comença el termini per a sol·licitar la cita prèvia a travès del plan "Le Llamamos", un altra de les novetats d'enguany

Algunes dates d'interès

4 d'abril, esborrany de la Renta

Tret de sortida per a la presentació de l'esborrany de la renda 2017 i de les declaracions de renda i patrimoni 2017 exclusivament per Internet. A més, comença el termini per a la sol·licitud prèvia del Pla "Le Llamamos", un servei que permet que l'Administració truqui a l'usuari per presentar la seva declaració per telèfon. Això sí, els ciutadans que vulguin beneficiar-se d'aquest pla hauran de demanar cita prèvia per la web o per telèfon, i l'Agència Tributària es posarà en contacte amb l'usuari en l'hora i dia concertats.

8 de maig: Cita prèvia

Comença el termini per sol·licitar cita prèvia per a una atenció presencial a les oficines de l'Agència Tributària. La cita per a la presentació de l'IRPF haurà de sol·licitar per Internet, per l'aplicació web o per telèfon.

10 de maig: presentació presencial

Data en què comença l'atenció en les oficines, per a tots aquells contribuents que vulguin acudir de forma presencial a entitats col·laboradores, oficines de l'AEAT i comunitats autònomes.

27 de juny: Últim dia per a la presentació de la Renta

Último dia per a la presentació de l'IRPF amb resultat a ingressar amb domiciliació en cuenta.

29 de juny: Fi de plazo

Fin del termini per a sol·licitar cita prèvia per fer la declaració a les oficines.

2 de juliol: Data límite

Último dia de campanya per presentar la declaració de renda i patrimoni 2017 amb resultat a retornar, amb renúncia a la devolució negatiu i a ingressar amb domiciliació del primer termini. Així mateix, és també la data límit per al règim de tributació especial per l'Impost sobre la renda de no residents.

 

Accés al web de l'Agència Tributària amb tota la informació sobre la campanya

SERVEIS PRINCIPALS

Laboral

Fiscal

Gestoria

Juridic

OTTESA ASSESSORS

Av. Prat de la Riba, 19 - Altell

Tel: 973 24 06 00

Fax: 973 23 90 36

email: ottesa@ottesa.com

LOCALITZACIÓ